Vijzelhout

Producten van Van Ierssel Houtimport worden ook veelvuldig toegepast in diverse uiteenlopende industriële sectoren. Wij bedoelen hier dan niet de specifieke houtverwerkende industrie maar overige industrie waar hout een belangrijk onderdeel of bijproduct is.

Al sinds de oprichting van ons familiebedrijf in 1880 is de scheepsbouw een belangrijke afnemer. Helaas is hout in de scheepsbouw tegenwoordig niet meer materiaalsoort nummer één, maar toch wordt er nog steeds hout toegepast: o.a. voor werkdekken, buikdenningen als ook voor interieuren of als stophout cq. wrijfhout.

Overige industriële sectoren

Andere industriële afnemers van ons zijn actief in stallenbouw, carrosseriebouw, staalbouw, offshore en transportsector. Van Ierssel Houtimport is gespecialiseerd in maatwerk ten behoeve van de meest uiteenlopende constructies. Door ons brede scala aan zeer sterke en duurzame houtsoorten als bijvoorbeeld Azobe in grote en lange maten weet ‘’de Industrie’’ ons goed te vinden. Van standaard kwalitatief hoogwaardig vijzelhout tot een kant en klaar gezaagd en geschaafd onderdeel van een constructie behoren tot de mogelijkheden.

Contact
  • Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.