Vlonderplanken

Voor buitentoepassingen heeft Van Ierssel Houtimport een keur aan vlonderplanken in het assortiment. Verschillende profielen en houtsoorten, gecombineerd met onze bewerkingsmogelijkheden maken dat wij een maatproduct voor de klant kunnen leveren. De mogelijkheden zijn eindeloos: geprofileerd of 4 zijdig gladgeschaafd met een slijtlaag tot het produceren van uw eigen profiel. Er is een standaard maat direct te leveren: 25x145mm met lengtes van 155cm tot 485 cm. Deze zijn verkrijgbaar in Bilinga en Tali. Alle houtsoorten perfect geschikt, vanwege de hoge duurzaamheid (duurzaamheidsklasse I) en de hoge stabiele waarden. De standaard vlonderplanken zijn namelijk bij de productie al gedroogd waardoor ze uiterst maatvast zijn.

Vraag naar de vele mogelijkheden.

Contact

Houtsoorten

Vlonderplanken zijn er in alle soorten en maten. Van Ierssel Houtimport heeft kant en klare producten of compleet op maat geschaafde delen.
Onderstaand de beschikbare houtsoorten:

  • Accoya
  • Azobé
  • Bilinga
  • Tali
  • Padoek

Vraag naar onze FSC®-gecertificeerde en PEFC-gecertificeerde producten.

Bevestigingen

Voor het bevestigen van hardhouten vlonderplanken zijn verschillende bevestigingsmogelijkheden. Zo kan het tijdens het schroeven splijten, of kunnen de delen na verloop van tijd krommen doordat het hout te weinig ruimte krijgt. Een blinde bevestiging kan tevens worden gedaan met een Hardwood clip.Het systeem is simpel en doeltreffend. Het bestaat uit een geschaafd profiel in de delen en een clip uitgevoerd in een RVS kern.

Er zijn nog tal van overige profielen beschikbaar. Neem direct contact op met onze adviseurs.

  • Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.